DEGUSTACIJE


Za pokušine smo uredili degustacijski prostor v pristnem istrskem ambientu ob kleti.


Ob lepem vremenu pokušine potekajo na istrski korti - dvorišču, pod pergolo ali kar v stoletnem vinogradu Lunčavoc. Tu bomo ob vinu in istrski kulinariki, začutili utrip narave in obujali spomine na stare čase in navade, ki jih opazujejo in poznajo tudi stoletne trte.


Za več informacij in proste termine smo dosegljivi na telefonski številki: 031 480 905 ali 041 654 078, oziroma nam pošljete povpraševanje na e-naslov: info@vilijbrzan.si in z veseljem vam bomo v čim krajšem času odgovorili.

DEGUSTACIJE NA DVORIŠČU - KORTI


Degustacije potekajo v pristnem istrskem ambientu domačije Bržanovih kjer obiskovalcem nudimo poljudno oziroma strokovno vodeno spoznavanje naših vin.


Degustirat je možno 2 do 6 vin s spremljajočo istrsko kulinariko. Degustacijo lahko nadgradimo z vodenim ogledom kleti in vinogradov.

DEGUSTACIJE V VINOGRADU


Doživetje Istre z vinom v stoletnem vinogradu.


Vinograd na Lunčavcu je ambient, ki združuje pozitivno energijo stoletnih trt, kamna in istrske zemlje. V tem prečudovitem okolju vam bomo predstavili naša vina, ki v tem okolju nudijo posebno doživetje saj se preko njih lahko neposredno povežemo in začutimo utrip narave. Med vini izstopa vino stoletnih trt, v katerem lahko zasledimo skrivnosti tradicije in žlahtnosti. Ob vinu in pristni istrski kulinariki bomo obudili stare čase in navade, ki jih povezuje vinska trta.